logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

Eredivisie voetbalplaatjes terug bij Albert Heijn

Geplaatst op 10 January 2019 om 08:51 door Jimmy Middendorp

2718 keer gelezen

Voetballiefhebbers opgelet! Vanaf vandaag krijg je bij Albert Heijn weer Eredivisie voetbalplaatjes. Voor het eerst zijn er plaatjes van de spelers van het Nederlands vrouwenelftal, waaronder Lieke Martens, Vivianne Miedema, Kika van Es, Renate Jansen en Shanice van de Sanden. Nieuw is ook de speciale Albert Heijn Voetbal App; daarmee kan je plaatjes scannen en toevoegen aan je digitale verzameling.

De nieuwe Albert Heijn Voetbal App (in de App Store en via Google Play) maakt het nog leuker om de Eredivisie voetbalplaatjes te verzamelen. Zo deel je met vrienden welke plaatjes je nog zoekt. Wil je een eigen voetbalplaatje? Maak dan een selfie, kies in de app het shirt van je favoriete club en deel je voetbalplaatje met je vrienden. In de app vind je ook actuele statistieken en informatie over Eredivisie voetbalspelers en stadions. Hoe meer plaatjes je scant, hoe meer interessante video’s en informatie er beschikbaar komen.

Voetbalplaatjes
Bij iedere €10 aan boodschappen krijgen klanten een setje van vier voetbalplaatjes. In januari en februari zijn er regelmatig ‘spaarversnellers’, Bonus-producten waarbij klanten extra voetbalplaatjes krijgen. Het verzamelalbum is verkrijgbaar voor €1,49. De spaaractie duurt tot 24 februari.

Reageren