logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

AH to go en Thuisbezorgd.nl gaan samenwerken in Amsterdam

Geplaatst op 19 December 2018 om 16:18 door Jimmy Middendorp

2914 keer gelezen

AH to go en Thuisbezorgd.nl starten vandaag in Amsterdam een samenwerking met de bezorging van AH to go-assortiment. De producten worden per e-bike gratis bezorgd vanuit twee AH to go-winkels in Amsterdam. Door deze samenwerking kunnen nu nog meer consumenten genieten van hun favoriete AH to go-producten, ook als ze niet in de buurt van een winkel zijn. Begin volgend jaar volgen vanuit Albert Heijn, waar AH to go onderdeel van is, meer initiatieven op het gebied van thuisbezorging.

In Amsterdam kunnen gebruikers van Thuisbezorgd.nl vanaf vandaag producten van AH to go laten bezorgen. Er is een selectie gemaakt van de populairste producten uit het AH to go-assortiment waaronder soepen, poké bowls, vers belegde broodjes, salades, fruitsnacks en verse sappen. De producten worden met een e-bike opgehaald bij de AH to go in de Ferdinand Bolstraat of op het Waterlooplein en gratis bij de klant bezorgd. De samenwerking wordt over twee maanden geëvalueerd.

AH to go, de gemaksformule die eten en drinken voor onderweg op ieder moment van de dag bereikbaar maakt, heeft veel assortiment dat zich bij uitstek leent voor een makkelijke en lekkere lunch, snack of maaltijd. De toevoeging van dit assortiment op het platform van Thuisbezorgd.nl is voor de marktleider in online eten bestellen een mooie aanvulling. Nu kunnen hun bezoekers hun favoriete AH to go-product bestellen als ze niet in de buurt van de winkel zijn.

Silvie Cremers, Director of Sales van Thuisbezorgd.nl: ‘Wij willen onze klanten een zo breed mogelijk scala aan maaltijdopties bieden. De samenwerking met een retailer brengt hier vernieuwing in en dat is waar wij altijd naar op zoek zijn. Als grootste bezorgservice in Nederland en Europa hebben wij veel ervaring met het bezorgen van maaltijden per e-bike, door koeriers in loondienst. Hierdoor kunnen we snelheid en kwaliteit van de bezorging garanderen.’

Jan-Willem Dockheer, general manager AH to go, is enthousiast over de samenwerking: ‘Het online bestellen van een lunch of maaltijd raakt steeds meer ingeburgerd. Samen met Thuisbezorgd.nl kunnen wij nog meer klanten blij maken met onze lekkere, verse producten.

’Thuisbezorgd.nl streeft met meer dan 7.500 verschillende restaurants in Nederland naar een zo divers mogelijk aanbod voor haar klanten. Het brede scala aan maaltijdopties kan gemakkelijk online worden besteld en wordt gratis thuisbezorgd. Thuisbezorgd.nl is al langere tijd bezig het aantal steden waarin zij eigen bezorgers ter beschikking stelt uit te breiden. De eigen bezorgdienst “Scoober” is inmiddels beschikbaar in zes Nederlandse steden en is net zoals in de rest van Nederland gratis. Ze is te herkennen aan de oranje bezorgers op e-bikes.

Reageren