logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

Albert Heijn zet collega’s aan het roer van hun ontwikkeling met Tiptrack

Geplaatst op 12 November 2018 om 13:50 door

2881 keer gelezen

Start proef online ontwikkeltool met 400 medewerkers.
Albert Heijn start vandaag een proef met Tiptrack, een interactieve online tool die het makkelijker maakt zelf regie te voeren op je loopbaan en je ontwikkeling. In de tool krijg je tips en adviezen om je doelen te behalen en in de Tiptrackshop kun je testen doen en trainingen en opleidingen aanschaffen. De 400 deelnemers aan de proef krijgen een persoonlijk opleidingsbudget van € 175,- om in de shop te besteden. Met de proef wil Albert Heijn collega’s stimuleren actief aan de slag te gaan met hun persoonlijke ontwikkeling.

Nic Brassey, directeur Human Resources bij Albert Heijn: ‘De wereld en daarmee ons werk verandert continu. Wij willen onze collega’s de ruimte geven het beste uit zichzelf te halen, te groeien en datgene te doen wat ze het leukste vinden. Tiptrack helpt je actief aan de slag te gaan met alle aspecten van je loopbaan: werk, ontwikkeling, gezondheid en je financiële situatie’.

Hoe was jouw werkdag? Dat is een van de belangrijkste vragen in de interactieve online tool Tiptrack. Is je werk nog uitdagend, zit je lekker in je vel en hoe ga je om met de veranderingen? Afhankelijk van de beoordeling van je werkdag geven experts persoonlijke adviezen en tips. Om te verbeteren, vooruitgang te boeken of het goede gevoel vast te houden. Tiptrack beschikt over een uitgebreide online shop met tests, tools en trainingen voor alles wat met je loopbaan en je ontwikkeling te maken heeft.

Met ruim 950 winkels en in totaal zo'n 100.000 medewerkers biedt Albert Heijn als meest favoriete werkgever voor bijbanen niet alleen werkervaring. De supermarkt investeert in de persoonlijke ontwikkeling van talent met verschillende initiatieven zoals summercamps, waar medewerkers aan de hand van verschillende workshops, sportieve activiteiten, creatieve oefeningen en gesprekken hun persoonlijke visie uitwerken. Albert Heijn ondersteunt ook de schoolcarrière van medewerkers met gratis examentraining, stages en leerwerktrajecten.

Reageren