logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

Met Siri je boodschappenlijstje maken in de Appie app

Geplaatst op 16 October 2017 om 12:13 door Gerard Rutte

3536 keer gelezen

ZAANDAM - Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf vandaag hun boodschappenlijstje in de Appie app maken met Siri: de persoonlijke assistent op je iPhone en iPad die werkt met spraakherkenning.

PRIMEUR
Dit is een primeur want nog geen enkele andere retailer in Nederland heeft Siri gekoppeld aan haar eigen apps.Vanaf nu kunnen klanten met Siri:producten op het Appie-boodschappenlijstje zettenhet aantal gewenste producten aangevenproducten op de lijst doorstrepen vragen wat er op hun boodschappenlijstje staat.

SPRAAKOPDRACHT
Dit kan gedaan worden via bijvoorbeeld onderstaande spraakopdrachten:"Zet 3 appels en 4 bananen op mijn lijst in Appie""Voeg 300 gram gehakt toe aan mijn lijst in Appie""Vink appels van mijn lijstje af in Appie""Wat heb ik op mijn lijst in Appie"Klanten hoeven niet eerst de Appie app te openen. Ze kunnen meteen beginnen door de homeknop op hun iPhone of iPad in te drukken en Siri te starten.

LIJSTJE
De boodschappen worden toegevoegd aan het lijstje in de Appie app. Vervolgens kunnen zij boodschappen doen zoals ze dat het liefst willen: in de winkel, bestellen en thuis laten bezorgen of ophalen bij een Pick Up Point.

Reageren