logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

Lente, dat is....

Geplaatst op 13 April 2015 om 10:49 door

3094 keer gelezen

Lente, dat is.....

Licht, lucht en nieuw leven!

Lente, dat is dat de dagen lengen. Dat de krokussen weer in het plantsoen staan. En de gestropte koolmees zijn vrouwtje roept.

Lente, dat is dat de ramen nodig open moeten. Dat alweer vergeten goede voornemens, toch nog worden opgepoetst. Dat je echt zin in een grote schoonmaak hebt!

Lente, dat is dat de koeien weer met bokkesprongen naar buiten gaan. Dat is lammeren op een dijkje. En dat is Pasen, zondag 5 april, met zijn hazen, brood- haantjes, paaseieren, een echte palm-pasenstok en donzige kuikens. En de meivakantie (4 tot en met 8 mei) in het vooruitzicht.

In het voorjaar haalt AH Van der Linden de bezem erdoor.
Onze huishoudafdeling is helemaal klaar voor de grote schoonmaak. De groentenafdeling puilt uit van de verse seizoensgroenten, lekker duurzaam van de koude grond. Ons assortiment is rijk aan – goede voornemens! – superfoods variërend van gojibessen tot diep-pure donkere chocolade. De drogisterij-afdeling geeft dat steuntje in de rug voor iedereen die tussen de restanten van voorjaarsmoeheid en de eerste zonbescherming zit. En natuurlijk pakken we uit. Ditmaal met een lekker paastaartje ́Bosbuurt Exclusief ́ van Banket- bakker J. Koolhaas. En met onze Effervescence, de crémant van Nicole Chanrion, om lekker bij elkaar te sparen.


Reageren