logo
Amsterdamseweg 73 | 1182 GP | Amstelveen T: 020-6478559 | E: contact@ah-linden.nl

Eén minuut winkelen bij AH Van der Linden voor de Voedselbank

Geplaatst op 2 December 2014 om 17:22 door Gerard Rutte

2908 keer gelezen

HAARLEM  - Bij de nieuwe Albert Heijn Van der Linden aan de Amsterdamseweg in Amstelveen hebben twee Amstelveense vriendinnen één minuut gratis boodschappen gedaan. De opbrengst hiervan schenken zij aan de Voedselbank Amstelveen.


De vriendinnen Juliette van den Berg en Bente Jager kregen het voor elkaar hun karretjes voor 396 euro aan producten vol te laden. De coördinator van de Voedselbank is verguld met het resultaat. De één minuut winkelen was één van de prijzen van de speciale openingsloterij die eigenaar Ko van der Linden eind oktober organiseerde ter gelegenheid van de opening van zijn nieuwe winkel. Deze prijs ging naar de heer Tom van den Berg, die vervolgens met zijn gezin besprak hoe hij zijn prijs zou innen.


Pepernoten voor arme kinderen


Zijn dochter kwam op het idee om samen met haar vriendin gratis boodschappen te gaan doen voor de Voedselbank. Zo wilden zij ervoor zorgen dat 186 Amstelveners met een krappe beurs toch te eten krijgen. Het plan was onder meer veel pepernoten en chocoladeletters te verzamelen, zodat ook arme kinderen in Amstelveen op Sinterklaasavond wat lekkers krijgen.

Ko van der Linden staat helemaal achter het idee om de boodschappen aan de Voedselbank de schenken. “Een mooi initiatief voor de mensen die in deze tijd wat extra´s kunnen gebruiken.”


Reageren